Vind een ABS One carrossier in uw buurt

Nationaal netwerk van Smart Repair carrosserieherstellers

Nieuwe technologie doet u tijd winnen

Een kras of deuk in het koetswerk, stoeprandschade aan de velgen of interieurschade door een sigaret? Het is snel gebeurd, maar herstellen was vaak tijdrovend en duur. absOne brengt daar verandering in door het gebruik van revolutionaire Smart Repair technieken. Of het nu om uw eigen wagen gaat of die van een van de klanten die u verzekert, bij ons kunt u terecht voor een snelle en minder dure carrosserieherstelling. Klaar terwijl u wacht.

Een netwerk dat staat voor kwaliteit

absOne is een nieuw en groeiend netwerk van momenteel 21 onafhankelijke carrosserieherstellers, verspreid over het hele land. De herstellers maken deel uit van ABS, al meer dan 20 jaar het nationale kwaliteitsnetwerk bij uitstek voor carrosserieschade, ongeacht het merk of type wagen.

Smart Repair

Kleine carrosserieschade herstellen ze snel door gebruik te maken van ‘smart repair’, een verzamelnaam van technieken die toegepast kunnen worden wanneer de schade aan het voertuig relatief klein is.

Het zorgt ervoor dat de reparatie minder ingrijpend (er zijn geen vervangstukken nodig) en duurzamer is (omdat er geen vervangstukken nodig zijn, is er ook minder afval). Daardoor kan de herstelling sneller uitgevoerd worden en betaalt u een zeer correcte prijs.

In 1,5 tot 4 uur hersteld

Door de combinatie van deze technieken kan de schade gemiddeld in anderhalf tot vier uur hersteld worden (afhankelijk van de grootte van de herstelling). Dat terwijl u of uw klant wacht. Daarom beschikken alle herstellers over een aangename wachtruimte waar WiFi en gratis koffie, thee en water voorhanden zijn.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de reparatie van uw wagen of die van uw klant? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon of met de hersteller in uw buurt.